Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Υπέρλαμπρη η εκδήλωση για την Κοπή Πίτας 2011 της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών»

Στις 29 Ιανουαρίου 2011, το Eκθεσιακό Kέντρο Περιστερίου άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη, εδώ και 8 χρόνια, «Κοπή Πίτας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών».
 
Μία κατάμεστη αίθουσα με 1200 νέες και νέους Βορειοηπειρώτες απέδειξε για ακόμα μία φορά τη δυναμικότητα του σωματείου μας αλλά και τη συσπείρωση της Νεολαίας μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία ιστορική αναδρομή των στόχων και της ιστορίας του σωματείου και συνεχίστηκε με απλή αναφορά στις σημαντικότερες και περισσότερο αξιοσημείωτες δράσεις της «Νε.Β» τη χρονιά που μας πέρασε.

Το μήνυμα του Προέδρου της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών», κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπήρξε απόλυτα ενωτικό, καλώντας  τους νέους Βορειοηπειρώτες  να συμμετέχουν πιο ενεργά στα κοινά καθώς αυτοί αποτελούν το μέλλον της Βορείου Ηπείρου. Τόνισε ιδιαίτερα την επερχόμενη Απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία τον Απρίλιο, λέγοντας πως είναι χρέος όλων μας να δηλώσουμε δυναμικό παρόν γιατί από εκεί κρίνεται η πορεία της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Άλλωστε  οι τεράστιες αφίσες  που υπήρχαν στην αίθουσα σκοπό είχαν να περάσουν το μήνυμα της σημαντικότητας της Απογραφής.

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, για την προσφορά του στο Βορειοηπειρωτικό καθώς και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του προς την «Νεολαία Βορειοηπειρωτών»,  η οποία τον ανακήρυξε  επίτιμο μέλος της.

Τιμητική πλακέτα επίσης απένειμε  ο κ. Κωνσταντίνος Ντάλας, Πρόεδρος του «Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ζακύνθου», στον Πρόεδρο μας, κ. Θεοφάνη Καλυβιώτη ως ένδειξη ευχαριστίας για την υποστήριξη που υπήρξε απ τη Νε.Β στην περίπτωση του μικρού Χρήστου Παππά.
  
Αξίζει να σημειωθεί πως τις εντυπώσεις έκλεψε το Παιδικό Χορευτικό  του σωματείου μας, με την άψογη εμφάνισή και ζωντάνια του, το οποίο καταχειροκροτήθηκε απ τους παρευρισκόμενους.

Να αναφερθεί πως την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού τομέα της ιδιαίτερής μας πατρίδος αλλά και του ελλαδικού χώρου.
  
Απ την ιδιαίτερή μας πατρίδα προσεκλήθησαν οι κ.κ. Βαγγέλης Ντούλες, Πρόεδρος ΚΕΑΔ και Βασίλης Μπολάνος, Πρόεδρος «Ομόνοιας», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω της 8ης Γενικής  Συνδιασκέψεως της  οργάνωσης «ΔΕΕΜ Ομόνοια» που πραγματοποιούνταν την ίδια ημέρα στους Αγ. Σαράντα.

Συγκεκριμένα, χαιρετισμό απηύθυναν οι :
1)     Γρηγόρης Νιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής
2)     Πάνος Παναγιωτόπουλος, Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Αθηνών με τη Ν.Δ. και Τομεάρχης Εξωτερικών
3)     Τον κ. Σπύρο Ξέρρα, Υπουργό Εργασίας, εκπροσώπησε ο κ. Μιχάλης Νάτσιος, Γενικός Διευθυντής στο τμήμα Πρόνοιας και Ίσων Ευκαιριών
4)     Χρηστάκης Κίτσιος, Πρόεδρος του κόμματος «ΕΕΜΜ»
5)     Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου
6)     Μπάμπης Καραθάνος, Πρόεδρος «Συλλόγου Βορειοηπειρωτών» και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
7)     Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, Πρόεδρος Νεολαίας ΛΑΟΣ
8)     Τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λυσιγάκης Νικόλαος και Αχλαδιώτης Γιώργος
9)     Ως εκπρόσωπος του ΕΣΥΝ (Εθνικού Συμβουλίου Νεότητας), παρευρέθη ο κ. Παπανικολόπουλος Ελπιδοφόρος
10)  Δήμητρα Πέτσα, Ταμίας της «Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης» και εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού
11)  Νίκος Ζέκης, εκπρόσωπος της «Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος», ως έφορος Νεολαίας
12)  Στέλιος Κρασσάς, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών
13)  Ανδρέας Παπαδάκης, πρώην Αντιδήμαρχος Αθηνών (εκ μέρους του κ. Νικήτα Κακλαμάνη)
14)  Λάζαρος Κουρσερτάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών, ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
15)  Κωνσταντίνος Ντάλας, Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ζακύνθου

Επίσης παρευρέθησαν οι :
1)     Μιχάλης Μαγκλής, Τμηματάρχης Ελέγχου και Εμπορίου του Δήμου Αθηνάιων
2)     Κώστας Σωτήρης, επιχειρηματίας
3)     Κώστας Νούσιας, Πρόεδρος Ένωσης Καλλιτεχνών Βορείου Ηπείρου
4)     Παύλος Κούρτης, Εκδότης της εφημερίδος «Ελεύθερη Φωνή» και επιχειρηματίας
5)     Οδυσσέας Μπόρος, Πρόεδρος του  Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας  "Πύρρος"
6)     Άννα Νίκου, Δικηγόρος
7)     Γιώργος Κώττης, μέλος  πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Β7 ΝΟΔΕ
8)     Γιώργος Τρίχας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
9)     Μενέλαος Σπυράκος, ως εκπρόσωπος του κ. Θανάση Σπυράκου, Δημοτικού Συμβούλου Αθηνών
  
Αφού πραγματοποιήθηκε  η κοπή της βασιλόπιτας τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα και ο χορός κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, προσφέροντας στιγμές κεφιού και γλεντιού στους παρευρισκόμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» ευχαριστεί όλους εσάς που μας τιμήσατε για ακόμα μία φορά με την παρουσία σας και εύχεται μια Καλή Χρόνια με υγεία και ελπιδοφόρο το 2011  για τη Βόρειο Ήπειρο!

Νεολαία Βορειοηπειρωτών


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου