Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

TO ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

30 Το κόμμα «Εθνική  Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»  ΕΕΜΜ-MEGA κατέθεσε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Αλβανίας, όλα τα δικαιολογητικά για την εγγραφή του ως ξεχωριστή εκλογική οντότητα στην αναμέτρηση της 8ης Μαϊου 2011.

Η ενέργεια  αυτή επιβεβαιώνει την πάγια θέση του Κόμματος των Ελλήνων να τηρήσει αυθεντική την υπόστασή του, που είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού πέρα από ιδεολογίες και πολιτικές σκοπιμότητες και αποδοκιμάζει κάθε κίνηση που θέλει να φέρει το εγχείρημα αυτό ως δημιούργημα ή παράρτημα κάποιου αλβανικού κόμματος.

Το ΕΕΜΜ - MEGA εισέρχεται σ’ αυτές τις εκλογές ως ανεξάρτητος φορέας και διεκδικεί μόνο τη συμμαχία των Ελλήνων για μια τοπική αυτοδιοίκηση με κύρος, ικανή να επιλύσει τα ζωτικά προβλήματά τους, να αντισταθεί σε οποιουσδήποτε κινδύνους ελλοχεύουν  και να προωθήσει την ανάπτυξη με στόχο την καλύτερη διαβίωση στα πατρώα εδάφη.

Η απόφαση για  αυτόνομη κάθοδο και οι αξιοκρατικές επιλογές των υποψηφίων  για τα αξιώματα των Δημάρχων, των Επάρχων και των Συμβούλων εδραιώνουν τη θέληση του Κόμματος των Ελλήνων για καθαρή και αδιαμφισβήτητη νίκη στις τοπικές εκλογές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου