Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το Κόμμα των Ελλήνων απαντά στην ανώνυμη συκοφαντική προπαγάνδα.


Το Κόμμα <<Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον>> πριν λίγες μέρες γιόρτασε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του. Από τις 20 Μαρτίου 2010, το EEMM - MEGA ως το μοναδικό κόμμα απευθυνόμενο αποκλειστικά στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας, με τη δράση του, απέδειξε ότι μοναδικός του σκοπός αποτελεί η προάσπιση και διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, κερδίζοντας μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας.

Σε αυτό το έτος όμως παράλληλα το Κόμμα των Ελλήνων δεχόταν και  συνεχίζει να δέχεται ασταμάτητα συκοφαντικές επιθέσεις από κύκλους που αυτοπροσδιορίζονται   ως <<αποκλειστικοί αντιπρόσωποι>> της ΕΕΜ, οι οποίοι και το χαρακτηρίζουν ως όργανο αλβανικού κόμματος με σκοπό να διχάσει  ή ακόμα και να συρρικνώσει τον Ελληνισμό, παραβλέποντας βέβαια τα δικά τους έργα και ημέρες στον πολιτικό στίβο.

Μη μπορώντας να αποβάλλουν σύνδρομα κάποιων άλλων εποχών που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, οι ίδιοι κύκλοι, σε αυτό το διάστημα το μικρότερο των δύο μηνών που απομένει για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία, έχουν κορυφώσει την γκεμπελική προπαγάνδα της  συκοφαντικής δυσφήμισης και της ανεξέλεγκτης λασπολογίας.

Πρόκειται για προπαγάνδα η οποία ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του παραλογισμού έχοντας ως όχημα ανώνυμα ιστολόγια τα οποία φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν το ΕΕΜΜ - MEGA ως κόμμα <<ανθελληνικό>> το οποίο συμμετέχει στην αλβανική κυβέρνηση!

Δεν θα δινόταν βέβαια η παραμικρή σημασία σε αυτές τις επιοικώς  γελοίες συκοφαντίες, αν δεν αναδημοσιεύονταν, χωρίς καμία απολύτως  διασταύρωση, από <<έγκυρες>> και <<αξιόπιστες>> ελληνικές ιστοσελίδες και  δεν προκαλούσαν αναστάτωση  στις τάξεις κομμάτων του ελλαδικού  πολιτικού χώρου.

Γνωρίζουμε ότι κάθε μέρα που περνάει, πλησιάζοντας την 8η Μαϊου, πως οι μηχανισμοί αυτοί, που τόσα χρόνια καπηλεύονταν το όνομα του  Ελληνισμού, θα χρησιμοποιούν -εκμεταλλευόμενοι και την άγνοια που  επικρατεί σε άλλους λίγο και άλλους περισσότερο για την πραγματική  κατάσταση στους κόλπους της κοινότητας μας - κάθε πιθανό και απίθανο  μέσο προκειμένου να διαβάλλουν την προσπάθεια που κάνει το ΕΕΜΜ - ΜΕGA για καθαρή εκπροσώπηση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στο πολιτικό  προσκήνιο της Αλβανίας.

Με τη δράση μας όμως, τις προτάσεις μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας, ως Κόμμα των  Ελλήνων θα διεκδικούμε ακατάπαυστα τα όσα δικαιούμαστε αλλά και θα  ρίχνουμε στο κενό τη λάσπη που δεχόμαστε, ελλείψη πολιτικών  επιχειρημάτων, από τους νοσταλγούς αλήστου μνήμης καθεστώτων που  καταδίκαζαν τη γνώμη ως κακούργημα.
 
Το Κόμμα « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»  ΕΕΜΜ-MEGA είναι  το μοναδικό και αποκλειστικό  Κόμμα των Ελλήνων  και ταυτίζεται πλήρως με το όραμα των Βορειοηπειρωτών να έχουν δική τους αυθεντική εκπροσώπηση και καθαρή εθνική πολιτική για τα συμφέροντα του συνόλου του Ελληνισμού και όχι κάποιας συγκεκριμένης ομάδας συμφερόντων. Οι εκλογές της 8ης Μαϊου  θα διαλευκάνουν οριστικά το  ομιχλώδες τοπίο που πάνε να δημιουργήσουν οι πανικοβλημένοι προ της εκλογικής αναμέτρησης.
 
24.03.2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Λασπολογία, βρισιές και τραμπουκισμοί. Αυτά είναι τα μόνα σας επιχειρήματα οπαδοί του PBDNJ. Δεν λέτε να ξεκολήσετε από την εποχή του πολιτικού σας μέντορα Ενβέρ Χότζα. Κατεβάστε όσο θέλετε το επίπεδο σας. Δεν θα δημοσιεύουμε όμως τα χυδαία σχόλια σας (μήπως μπορείτε να εκφραστείτε αλλιώς;) γιατί δεν επιθυμούμε τον υποβιβασμό στο επίπεδο του ιστολογίου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή