Σάββατο 16 Απριλίου 2011

8 Μαΐου 2011, ώρα ευθύνης! Να είμαστε όλοι εκεί!

8 Μαϊου2011, Δημοτικές Εκλογές στην Αλβανία
H 8η Μαΐου 2011, ορίστηκε ως η ημέρα διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων (δημάρχων και έπαρχων). Έτσι και η Ελληνική Μειονότητα σε κάθε περιοχή κατεβάζει τους δικούς της υποψηφίους.

Έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων ετών και την δυσάρεστη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ιδιαίτερή μας πατρίδα με το διχασμό που επικρατεί στους κόλπους της, τώρα, περισσότερο από ποτέ, η συμμετοχή όλων αποτελεί ανάγκη και αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση του κάθε Bορειοηπειρώτη. Για να μπορέσει  να επιβιώσει το ελληνικό στοιχείο στη Βόρειο Ήπειρο και να ενδυναμωθεί, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ενδιαφέρον και η μαζική συμμετοχή όλων μας  στις επικείμενες εκλογές. Μόνον έτσι, δηλώνοντας παρουσία και συμμετοχή μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε λόγο και να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.
 
Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" καλεί τα μέλη της, καθώς και όλους τους βορειοηπειρώτες να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκλογές, ψηφίζοντας τους Έλληνες υποψηφίους της επιλογής τους και αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τη δυναμικότητα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου