Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η εφημερίδα "Το γραφικό Βουλιαράτι" και οι γραφικότητες της


Πριν λίγες μέρες παραλάβαμε την τοπική εφημερίδα "Το γραφικό Βουλιαράτι" και συγκεκριμένα το τεύχος Μαρτίου - Απριλίου 2011 το οποίο εκδόθηκε τον Μάιο όπως αναγράφεται (αριθμός φύλου 69).

Στην τελευταία σελίδα υπάρχουν μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο τα αποτελέσματα των τελευταίων  Επαρχιακών Εκλογών όσον αφορά το χωριό Βουλιαράτες με τις ψήφους που πήρε ο κάθε υποψήφιος Έπαρχος Άνω Δρόπολης. 
Για τον Χρήστο Ντούτση ορθώς τον αναγράφει ως υποψήφιο ΚΕΑΔ και Αριστεράς. Από την άλλη όμως αναγράφει τον πρώην Έπαρχο Κωνσταντίνο Κώστα  ως υποψήφιο MEGA και Δημοκρατικού Κόμματος!

Παρακάτω σημειώνει τα ονόματα των Βουλιαρατινών υποψηφίων για το Επαρχιακό Συμβούλιο. Ανάμεσα τους γράφει και τα ονόματα του Παντελή Κουρεμένου και της Αναστασίας Μπούνταλη ως υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος.
Μία "λεπτομέρεια" που σίγουρα γνωρίζουν οι Βουλιαρατινοί και γενικότερα οι Ανωδροπολίτες είναι πως οι δύο προαναφερόμενοι υποψήφιοι Επαρχιακοί Σύμβουλοι όπως και άλλα τοπικά στελέχη του PD, για την εκλογή Επάρχου υποστήριξαν ανοικτά τον  υποψήφιο του PBDNJ - PS Χρήστο Ντούτση!

Συνεπώς ο χαρακτηρισμός του Κωνσταντίνου Κώστα ως "υποψηφίου ΜΕGA και Δημοκρατικού Κόμματος" είναι παντελώς άστοχος και αποπροσανατολιστικός.
Κατά τ' άλλα ακόμα κι έτσι συνεχίζεται απρόσκοπτα η ρητορική ότι το Κόμμα των Ελλήνων είναι "δορυφόρος του Μπερίσα".

Βέβαια η πραγματικότητα ήταν εξ ολοκλήρου διαφορετική.
Η κάθοδος υποψηφίου Δημάρχου στη Χιμάρα και υποψήφιου Επάρχου στο Αλύκο με το PD, η ουσιαστική υποστήριξη του κυβερνώντος συνασπισμού στον "ανεξάρτητο" υποψήφιο Έπαρχου Μεσοποτάμου Μιχάλη Μποζιώρη, η στήριξη των στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος σε άλλες επαρχίες στους εκλεκτούς του ΚΕΑΔ καθώς και η συμπαράσταση σε σημείο λατρείας των Τσάμηδων ψηφοφόρων της Επαρχίας Φοινίκης στον υποψήφιο της αλβανικής αριστεράς Σωκράτη Σπύρο αποδεικνύουν το προφανές:

ότι το Κόμμα των Ελλήνων είναι όχι απλώς ανεξάρτητο αλλά και μόνο εναντίον όλων.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου