Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Eίναι πια καιρός να ενωθούμε σε ένα και μόνον ελληνικό κόμμα


Είναι πια καιρός, ως Έλληνες, να δείξομε τη δύναμή μας, να ενωθούμε όλοι μαζί. Δεν υπάρχουν εχθροί και προδότες, καλοί και κακοί, ανάμεσά μας, όλοι είναι Έλληνες.
 Ελάτε να ενωθούμε σε ένα και μόνον ελληνικό κόμμα.
Να μη υπάρχουν δυο Ομόνοιες, αλλά μόνον μία που ιδρύσαμε. Και αυτό είναι εφικτό. Είναι μια πραχτική πολλών μειονοτήτων. Όλα γίνονται όταν βάζομε το εθνικό μας συμφέρον πάνω από όλα τα άλλα.

Πως και γιατί προέκυψε αυτή η κατάσταση;

Πριν λίγα χρόνια οι κυριότεροι ηγέτες μας αφού διέλυσαν την Ομόνοια μπήκαν δυνατά στα αλβανικά κόμματα, κάποιος στο Σοσιαλιστικό και κάποιος στο Δημοκρατικό. Τότε, μια νέα πρωτοβουλία εμφανίστηκε, για να σώσει την Ομόνοια και τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό από την αλλοίωση.
  Έτσι ήρθε το νέο Ελληνικό Κόμμα, που έγινε για όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως πολιτικών φρονημάτων, ένα κίνημα αξιών και αρχών, το οποίο μια από τις κυριότερες αρχές του έχει την ανεξαρτησία του κόμματος , την αξιοπρέπεια και τον κοινό και δίκαιο αγώνα του λαού μας .

 Εάν ο Ελληνισμός μας «τους κάνει το χατίρι αυτών που ήδη βρίσκονται στα αλβανικά κόμματα» και μπει και αυτός σ’ αυτά τα κόμματα τα αλβανικά και στο χώρο μας διεισδύσουν τα αλβανικά κόμματα, τότε έχομε να κάνουμε με αλλοίωση του πληθυσμού και της εθνικής αξιοπρέπειας.
Έτσι παίρνει τέλος το Βορειοηπειρωτικό και ο αγώνας του, όπως και η συμπαγή οντότητα του λαού μας. Και αντί για Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, το πολύ μπορεί να μιλάμε για κάποια μικρή μειονότητα ή και για μερικούς ομογενείς από την Αλβανία.

Το Ελληνικό Κόμμα ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ σ’ αυτές τις πολύ επιζήμιες προκλήσεις είπε ΟΧΙ, 
όχι σ’ αυτή τη γραμμή απ’ όπου και αν προέρχεται. 

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Ε, τότε πως μπορεί να συμφωνήσομε και να ενωθούμε, μπορεί να πει κανένας,  Και πάλι, όμως, μπορούμε, γιατί ο καιρός πιέζει και κάνει αυτός την έκκληση για ενότητα. Και δεν μας χωρίζουν πολλά πράγματα. Τα περισσότερα μας ενώνουν. Βασικό, που και οι δυο μεριές έχουν σαν βάση την Ομόνοια και λένε πως αγωνίζονται για τον Ελληνισμό μας.

Ε, τότε οι άλλοι ας τραβήξουν χέρι από τα αλβανικά κόμματα και μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις και συμφωνίες για το καλό και την αξιοπρέπεια του πολύπαθου αυτού λαού μας.

1 σχόλιο:

  1. Δύσκολο αυτό.
    Οι Έλληνες έχουμε την τάση να χωριζόμαστε σε ομάδες,ιδεολογίες κλπ
    Αν και θα ήταν το καλύτερο για αυτόν τον τόπο,πολλοί δεν θα συμφωνούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή