Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Ρε τον άτιμο τον Ζήσο που τα έβαλε μόνος του με όλους!"

Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η επανάληψη των εκλογών για την ανάδειξη Επάρχου στην Επαρχία Φοινικαίων. Αν και ο απερχόμενος Έπαρχος και υποψήφιος του κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ - MEGA, Ζήσος Λούτσης, επικράτησε και πάλι "στο νήμα" με τρεις ψήφους διαφορά όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της κάλπης, η Περιφερειακή Εκλογική Επιτροπή Δελβίνου, στην οποία έχει την πλειοψηφία η συμμαχία της αριστεράς (4-3), αποφάσισε ότι νικητής είναι ο υποψήφιος του PBDNJ - PS Σωκράτης Σπύρος με μία ψήφο διαφορά (1236-1235).  

Πριν ανακοινωθεί η ετυμηγορία της Επιτροπής, τα στελέχη του ΚΕΑΔ εμφανίζονταν στις μεταξύ τους συζητήσεις να αποδέχονται την ήττα του υποψηφίου τους.
Χαρακτηριστική είναι η φράση υψηλόβαθμου στελέχους της κεαδίτικης Ομόνοιας στην οποία είπε:
"Ρε τον άτιμο τον Ζήσο. Μας στήριξε το Σοσιαλιστικό, μας στήριξε το Προξενείο Αργυροκάστρου, πιέσαμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε κι αυτός στάθηκε όρθιος μόνος του απέναντι σε όλους!"

Η διαδικασία οδηγήθηκε τελικά στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στα Τίρανα η οποία και θα αποφανθεί για το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς πάλι αυτό να σημαίνει ότι το σίριαλ των επαρχιακών εκλογών στην πρωτεύουσα της αρχαίας Ηπείρου θα λάβει τέλος.
Το σίγουρο όμως είναι ότι η παραπάνω ρήση του στελέχους του ΚΕΑΔ αποτελεί μία μεγάλη ηθική επιβράβευση τόσο για το Ζήσο Λούτση όσο και για το Κόμμα των Ελλήνων.


Μόνοι εναντίον όλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου