Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Εχθροί του Ελληνισμού και γενικότερα της ανθρωπότητας.


του Νίκου Αηδόνη - Αμερική

Είναι αυτοί που πιστεύουν, παρασυρμένοι κι από νοσηρούς οραματισμούς, να απαρνηθούν και καταργήσουν τους θεσμούς, τους νόμους και τα ιδεώδη, επί των οποίων στηρίχτηκαν και στηρίζονται οι κοινωνίες. Θέλουν, επιθυμούν και επιδιώκουν να διαλύσουν τα πάντα και να ζήσουν εντός της απάνθρωπης ζούγκλας, που προσπαθούν να δημιουργήσουν.

  Ο Σιωνισμός, άλλωστε παλιότερος από την εποχή των Φοινίκων και ο κομμουνισμός κατά την νεότερη εποχή Μαρξισμός - Λενινισμός - Μπολσεβικισμός, ήταν δημιούργημα των Εβραίων, όπως είναι πλέον πασίγνωστο.

Υπήρξαν ανέκαθεν λάτρες και πιστοί φορείς του απολυταρχισμού, του ολοκληρωτισμού, της διοικήσεως των ανθρώπων, των κοινωνιών και των πολιτειών διά της βίας, διώκοντας κάθε μορφή ελευθερίας ή μάλλον επίμονοι αρνηστές της ελευθερίας διαβιώσεως των ανθρώπων και συνεπώς αδίστακτοι, φανεροί ή ύπουλοι εχθροί του Ελληνισμού.   
  
Και είναι τούτο φυσικό, αναπόφευκτο, αναμενόμενο και αναπότρεπτο, αφού ο Ελληνισμός υπήρχε εμπνευστής και μεταλαμπαδευτής, ο μοναδικός δημιουργός του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και γενικά της έννοιας και της μορφής της ελευθερίας των ατόμων και των πολιτειών, που ήταν αρχές και αντιλήψεις, αντίθετοι και ασυμβίβαστοι με τα κοινωνικά και πολιτικά συστήματα, εις τα οποία πίστευαν ανέκαθεν και επιζητούν και σήμερα να επιβάλλουν εις την ανθρωπότητα ο Σιωνισμός και ο κομμουνισμός, διά άλλων βεβαίως μεθόδων ο καθένας εξ αυτών , αλλά εις τον ίδιο αποβλέποντες και οι δύο σκοπό.

Και επειδή, όπως αποδείχτηκε μέχρι σήμερα, οι μέθοδοι της βίας και της κατά μέτωπο επίθεσης και εξοντώσεως του Ελληνισμού, των αδίστακτων αυτών εχθρών μας, απέτυχαν, διότι δύναμη ισχυροτέρα, που να δυνηθεί να δαμάσει, να υποτάξει και να αποπνίξει το ανυπότακτο και αδέσμευτο ελληνικό πνεύμα δεν υπάρχει, εστράφησαν προς άλλους  αποτελεσματικότερους, κατ’ αυτούς μεθόδους, διά της εφαρμογής των οποίων ελπίζουν να πετύχουν τους σκοτεινούς και δόλιους σκοπούς τους, δηλαδή κατά του ελληνισμού και του ελληνικού πνεύματος. 

Και η κυριότερη μέθοδο, που μπορούν να χτυπήσουν οι ανθέλληνες είναι γενικά η παιδεία και ειδικά η γλώσσα μας η ελληνική. Αποτέλεσμα της παιδείας είναι όλη η κοινωνία μας, η ευημερία, η άνθιση ή ο μαρασμός. 
Και οι κρίσεις κατά βάθος είναι πνευματικές.
  Αυτό το πρόβλημα καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν οι πνευματικοί και πολιτικοί μας ηγέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου