Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μία πρώτη γνωριμία με τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο



Πρόσφατα ο εκδότης μαζί με τη σύνταξη της εφημερίδας μας, επισκέφτηκαν  τον νέο Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Νικόλαο Κοτροκόη.

Ο κ. Πρόξενος δέχτηκε τη σύνταξη με την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει και όπως αρμόζει σ΄ έναν αξιοπρεπή Διπλωμάτη.
Ήταν επίσκεψη για πρώτη γνωριμία. Στη σύντομη συζήτηση για προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μιας  εφημερίδας του χώρου μας, ο Γενικός Πρόξενος έδειξε πλήρη κατανόηση, προϋπόθεση καλής και ειλικρινούς συνεργασίας για το καλό του εδώ Ελληνισμού και ευρύτερα.

Εντυπωσιακή η συνάντηση. 
Τα  λόγια ενός πεπειραμένου διπλωμάτη πειστικά, παροτρυντικά και ενωτικού χαρακτήρα. Λόγια που περιέχουν συγχρόνως και μία υπόσχεσή του για την εκπλήρωση των καθηκόντων του στα πλαίσια της διπλωματικής του δράσης και συμπεριφοράς  χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλίσεις και ιδιαίτερες συμπάθειες.
Τα μηνύματά του ενθαρρυντικά  και ελπιδοφόρα για την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες και για το  καλό της Ε.Ε.Μ.
Ας σταθούμε λοιπόν κοντά του κι εκείνος κοντά σε όλους μας.
                                                                     
αρχισυντάκτης Δημήτρης Παππάς


(στη φωτογραφία από αριστερά ο συντάκτης Χρήστος Ντρίτσος, ο εκδότης Θόδωρος Βεζιάνης, ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στο Αργυρόκαστρο Νίκος Κοτροκόης, ο αρχισυντάκτης Δημήτρης Παππάς και ο συντάκτης Σωκράτης Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου