Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το Κόμμα των Ελλήνων για τις εκλογές της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής


210

211Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 έλαβαν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής του Κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον».

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των καταστατικών αρχών του Κόμματος των Ελλήνων το οποίο συνεχίζει να κάνει πράξη τις ανοικτές  διαδικασίες για το σχηματισμό των οργάνων του, δίνοντας το δικαίωμα στα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας να επιλέγουν τα ίδια τους  αντιπροσώπους τους.

 
 Γι’ αυτό λοιπόν εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και τις παραδοσιακές θερινές εξορμήσεις, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του κόμματος ΕΕΜΜ και προσήλθαν στην κάλπη για την ανάδειξη της τοπικής Επιτροπής.
Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων το προεδρείο και το Εθνικό Συμβούλιο της «Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για το Μέλλον» θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και φυσικά όσους συμμετείχαν στην ανάδειξη των  αντιπροσώπων τους στην Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής.

Aθήνα 24 Ιουνίου 2012

ΕΕΜΜ - MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου