Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σαν να μη μας τα λέτε καλά κύριε Μπέζα...

Ερώτηση Αντώνη Μπέζα για τις Αλβανικές λεωφορειακές γραμμές

Συζητείται στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη

«Υποκλέπτουν μεταφορικό έργο των ΚΤΕΛ της Ηπείρου…»!!!!!!


• Ενώ ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ. Γρηγόρης Γκίκας συνεχίζει τον πολυμέτωπο αγώνα και τις παρεμβάσεις του για να ανακληθεί η απόφαση που δόθηκε για την παράταση του καθεστώτος λειτουργίας των διεθνών λεωφορειακών γραμμών, και ειδικότερα αυτές που αφορούν την Αλβανία, το θέμα αναμένεται να απασχολήσει πλέον και την Ελληνική Βουλή μετά από πρωτοβουλία του Θεσπρωτού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Μπέζα, που προφανώς δεν έχει «πειστεί» από τις δικαιολογίες του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 

Συγκεκριμένα ο βουλευτής κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση, με την οποία ζητά εξηγήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη, η οποία ορίστηκε μάλιστα να συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. 


Ο βουλευτής στην ερώτησή του, υπογραμμίζει ότι απρόσμενα και κατά παράβαση του νόμου 4070/2012 που έπρεπε να ισχύσει από 11-10-2012, με απόφαση του αρμόδιου Υπουργού παρατάθηκε έως την 30-6-2013 η διατήρηση όλων των υφιστάμενων τακτικών γραμμών, πέραν αυτών που προβλέπει ο προαναφερθείς νόμος, «γεγονός που προκαλεί σοβαρότατο πλήγμα, μεταξύ άλλων, στα ΚΤΕΛ της Ηπείρου και δεν διασφαλίζει τα συμφέροντά τους». 


Ο κ. Μπέζας, αφού κάνει αναφορά σε παράνομη υποκλοπή μεταφορικού έργου των ΚΤΕΛ από αλβανούς μεταφορείς, ζητά από τον Υπουργό εξηγήσεις για τους λόγους που δεν εφαρμόζεται ο ψηφισμένος νόμος και δίνεται η συγκεκριμένη παράταση.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Το σχόλιο μας: Ένα πράγμα μόνο θα σας πούμε κύριε Μπέζα. Παραιτηθείτε του βουλευτικού μισθού και της βουλευτικής Mercedes πρώτα, πιάστε μια δουλειά (γιατί παρά την κρίση και την ανεργία εσείς κάτι θα βρείτε) με μισθό κάτω των 900 ευρώ (σαν αυτή του σκίτσου ας πούμε), για να βγάζετε τα προς το ζειν, αρχίστε να κάνετε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Αθήνα - Ηγουμενίτσα  ή Ιωάννινα - Αθήνα - Ιωάννινα κάθε εβδομάδα και μετά θα έχετε δικαίωμα να μιλήσετε επί του θέματος...Τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου