Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο με τις δράσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών (2003-2012)

Βίντεο: Νεολαία Βορειοηπειρωτών-Δράσεις (2003-2012)

Παρακολουθήστε ένα βίντεο (σε 2 μέρη) με φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις τις«Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της 2003-2012. 
Η διάρκεια του βίντεο είναι περίπου  στη μισή ώρα  και συμπεριλαμβάνει υλικό από την 9χρονη πορεία της, συγκεκριμένα από: συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, ημερίδες, ιστορικές επετείους, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκστρατείες ενίσχυσης σχολείων Βορείου Ηπείρου, αιμοδοσίες, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, εκδρομές, πάρτυ, κοπές πίτας.
Η ΝεΒ είναι μια προσπάθεια νέων, με καταγωγή απ’ τη Βόρειο Ήπειρο και με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής φωνή που θα  συμμετέχει πραγματικά και ουσιαστικά στα βορειοηπειρωτικά δρώμενα. Ο στόχος αυτός θεωρούμε πως  επετεύχθη μέχρι στιγμής, και στο βαθμό που του επετράπη. Γιατί η πραγματική ενασχόληση με τα κοινά  απαιτεί προσωπικό κόπο και χρόνο, που εθελοντικά χαρίζεται απ΄ τους ενδιαφερόμενους. Δυστυχώς όμως στην πορεία πρέπει να έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις κακεντρέχειες αλλά και την δυσπιστία διαφόρων που δεν βλέπουν την ουσία αλλά περιπλανώνται επιφανειακά.
Αυτά βεβαίως είναι συμπτώματα κάθε κοινωνικής ομάδας, συνεπώς δεν θα μπορούσαμε εμείς να αποτελέσουμε εξαίρεση.
Σημασία για «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» έχει η ιδιαίτερη πατρίδα και τα προβλήματα που την απασχολούν, αυτός είναι ο σκοπός και δεν θα παρεκκλίνουμε από την πορεία μας.
Καλή θέαση!
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου