Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Οι αλβανοί αποθρασύνονται, το ελληνικό κράτος κοιμάται!


Οι αλβανοί αποθρασύνονται, το ελληνικό κράτος κοιμάται! - ΒΙΝΤΕΟ
Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για την ίδρυση αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα!
Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατέθεσε στις 23-10-2012 ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη νομιμότητα της λειτουργίας δύο αλβανικών σχολείων που ιδρύθηκαν πρόσφατα στο Βόλο και το Δομοκό. Τα εγκαίνια των δύο αυτών σχολείων είχαν προβληθεί εκτενώς από το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ και όχι μόνο. 
Ενδεικτικά, για το σχολείο του Δομοκού παραθέτουμε το σχετικό βίντεο απ’ την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε και ο αλβανός πρέσβης!
Το Υπουργείο Παιδείας στην με ημερομηνία 16-11-2012 απάντησή του, δηλώνει ότι δεν έχει δώσει άδεια λειτουργίας για αλβανικά σχολεία, ούτε προβλέπεται η δημιουργία τέτοιων σχολείων από τις διακρατικές συμφωνίες Ελλάδος-αλβανίας. 
Παρόλα αυτά, αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του προκειμένου ζητήματος και «ποιεί την νήσσαν», δηλώνοντας κατ’ ουσίαν άγνοια σχετικά με την ύπαρξη και λειτουργία των συγκεκριμένων σχολείων! Συγκεκριμένα, στην απάντηση αναγράφεται ότι: «Σε περίπτωση λειτουργίας παράνομων ξένων σχολείων θα προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε όλες τις προβλεπόμενες από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ενέργειες». 
Είναι προφανές ότι από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα ζητήματα, το Κράτος δεν λειτουργεί! Όμως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα κάνει τη χάρη σε αυτούς που θέλουν τέτοια θέματα να πέφτουν στη λήθη. Θα ξαναφέρει το θέμα στη Βουλή για να δοθεί τέλος στις αντεθνικές ενέργειες των ανθελλήνων!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ:  ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Έχει γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, αλλά και ευρύτερα ότι σύλλογος αλβανών μεταναστών της Κορινθίας, ζήτησε επιχορήγηση από τον Δήμο Κορίνθου για επετειακή οργάνωση με θέμα την απελευθέρωση της Αλβανίας. Το θέμα όμως που ανακύπτει είναι ότι ο Δήμος θα πρέπει να γνωρίζει το πλήρες περιεχόμενο της εκδήλωσης, ειδικότερα δε το τι θα ειπωθεί, αφού είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν προκλήσεις. Επισημαίνεται το ότι στην Αλβανία, προκλήθηκαν επεισόδια από ακραία αλβανικά στοιχεία, με αποκορύφωμα την επίθεση που δέχθηκαν συγγενείς πεσόντων του μετώπου του 1940,  μαζί με Έλληνες  πολιτικούς  κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την 28η Οκτωβρίου, στο νεκροταφείο των πεσόντων.
Επίσης τίθεται και ένα ζήτημα , δεδομένου του ότι σε μία κρίσιμη οικονομική περίοδο για την πατρίδα μας, είναι απορίας άξιο το  σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο  Δήμοι θα πρέπει να επιχορηγούν εκδηλώσεις αλλοδαπών, όχι μόνο στον Δήμο Κορίνθου, αλλά και γενικότερα.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Ποιός και με πιο σκεπτικό αποφασίζει ώστε να επιχορηγούνται σύλλογοι αλλοδαπών από τον Δήμο Κορίνθου, εν προκειμένω ο σύλλογος αλβανών μεταναστών,  για εκδηλώσεις οι οποίες πιθανολογείται ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στις οποίες θα ακουστούν ανθελληνικές δηλώσεις;
Ποιος θα φέρει την ευθύνη έναντι  του λαού της Κορίνθου, στην περίπτωση που με αφορμή την συγκεκριμένη εκδήλωση, προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια;
Αθήνα, 15−11−2012
Ο ερωτών Βουλευτής
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ
Βουλευτής Κορινθίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 

100 Χρόνια Ιστορίας


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην πόλη της Κορίνθου , σχετικά με τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας από τον τουρκικό ζυγό . Υπεύθυνος της εκδήλωσης αυτής θα είναι ο δήμος Κορινθίων μαζί με τον σύλλογο Αλβανών της Κορινθίας . 

Χωρίς περιττά σχόλια , παραθέτουμε παρακάτω κάποιες ιστορικές και ένδοξες στιγμές της πατρίδας μας που συνέβησαν πριν από 100 χρόνια :
Βαλκανικοί πόλεμοι του 1912-1913 και ο διπλασιασμός της Ελλάδας.
Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα
Απελευθέρωση Ιωαννίνων Απελευθέρωση Ίμβρου και Τενέδου και νήσων του Βορειοανατολικού Αιγαίου

Χρυσές σελίδες ελληνικής ιστορίας ποτισμένες με αγώνα και αίμα. Πριν από 100 ακριβώς χρόνια διπλασιάστηκε η Ελλάς και αποτίναξε και το τελευταίο απομεινάρι του τουρκικού ζυγού, και όμως κάποιοι προτιμούν να τιμούν την ιστορία χωρών που την περίοδο εκείνη πολεμούσαν λυσσαλέα τους Έλληνες στρατιώτες.
από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου