Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τον πήρε ο ύπνος μέσα στη Βουλή την ώρα που γινόταν η συζήτηση για το Βορειοηπειρωτικό και τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις!


Κοιμήθηκε στο έδρανο ο υπουργός της ΝΔ
Κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης της συγκυβέρνησης Τσαυταρής.
Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας τον θόρυβο, αλλά και τον γέλωτα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, που ασκούσε κοινοβουλευτικό έλεγχο εκείνη τη μοιραία στιγμή.
Έπειτα από το αρχικό ξάφνιασμα - μην τυχόν και έπαθε τίποτα ο άνθρωπος - ακολούθησε το εύστοχο σχόλιο του Χρήστου Παππά: "καταρρέει η κυβέρνησή σας...".

Το σχόλιο μας: Δεν θα πάρουμε θέση για την κατάρρευση της σημερινής κυβέρνησης αλλά το σίγουρο είναι ότι η εκάστοτε κυβέρνηση όσον αφορά το Βορειοηπειρωτικό γενικώς κοιμάται!
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 6 Δεκεμβρίου, την ώρα που γινόταν η συζήτηση μεταξύ Υφυπουργού Εξωτερικών και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, με αφορμή την  επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο δεύτερος για τις περιβόητες αλυτρωτικές δηλώσεις Μπερίσα.

Ο Ηπειρώτης βουλευτής θύμισε μεταξύ άλλων ότι η Χρυσή Αυγή ζήτησε ελάχιστες εξυπηρετήσεις σαν κοινοβουλευτικό κόμμα από την κυβέρνηση και μία από αυτές ήταν η χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας στους γονείς του Αριστοτέλη Γκούμα, που το παιδί τους θυσιάστηκε για τον Ελληνισμό, οι οποίοι έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση, εδώ και πάνω από πέντε χρόνια.
Αλλά όπως φαίνεται ο ύπνος συνεχίζει να είναι γλυκός και βαρύς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου