Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή για την φημολογία ίδρυσης παραρτήματος στους Άγιους Σαράντα και τους χαρακτηρισμούς των Αλβανών


Οι κατσαπλιάδες βαφτίζουν «τρομοκρατική» οργάνωση τη Χρυσή Αυγή
Η φημολογία ότι δημιουργήθηκε τοπική οργάνωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στους Αγίους Σαράντα, στη Βόρειο Ήπειρο, ήταν αρκετή για να προκαλέσει έναν απίστευτο πανικό στις τάξεις της αλβανικής πολιτικής ηγεσίας. 
Δηλώσεις επί δηλώσεων στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, αλληλοκατηγορίες για ολιγωρία των αλβανικών αρχών και το αλβανικό κοινό τρομοκρατημένο για τον ερχομό των προαιώνιων αρχόντων της βορειοηπειρωτικής γης.
Μεταξύ εκείνων που προέβησαν σε δηλώσεις για το γεγονός, ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Παντελή Μάικο. Δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλβανός πολιτικός εξέφρασε την προσωπική του θέση επί του θέματος. «Υπάρχει Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Δικαιοσύνης στην χώρα μας για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την είδηση που δημοσιεύθηκε σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Η Χρυσή Αυγή στην Αλβανία πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια τρομοκρατική οργάνωση. Τέτοιες οργανώσεις είναι «κλινικός θάνατος» των ευρωπαϊκών αρχών και του ευρωπαϊκού πνεύματος της περιοχής».
Ιδού λοιπόν, πως οι κατσαπλιάδες εξελίχθησαν σε «θεματοφύλακες» του ευρωπαϊκού πολιτισμού! Το φαινόμενο της αλβανικής παραχάραξης της Ιστορίας, εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα διαστρέβλωσης της ιστορικής πραγματικότητος εκ μέρους των όμορων βαλκανικών χωρών, ελέω της ανυπαρξίας ισχυρής και ανεξάρτητης ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, ικανής να διαφυλάξει τα εθνικά μας συμφέροντα και να προστατέψει τις ελληνικές μειονότητες.
Καθώς ο κύριος Μάικο είχε συνηθίσει στον ενδοτισμό και την δειλία των ελληνικών κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων, βρίσκεται τώρα σε ταραχή, αναλογιζόμενος την απειλή που δύναται να τινάξει στον αέρα τα όνειρα του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού. Ξεπερνά όμως τα όρια της ανοχής, όταν ο λαός τρομοκρατών και πλιατσικολόγων των Βαλκανίων, αποκαλεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, «τρομοκρατική οργάνωση». Εκείνοι οι οποίοι έχουν καταστήσει τις δολοφονίες γερόντων και αθώων άοπλων πολιτών-Ελλήνων και Σέρβων- εθνικό τους σπορ, δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλούν για τους Έλληνες Εθνικιστές.
Η Χρυσή Αυγή, ενάντια στη προδοτική πρακτική των ελληνικών μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, έχει διακηρύξει την ακλόνητη θέλησή της να προστατέψει με κάθε τίμημα τα εθνικά μας συμφέροντα, τόσο στην ελληνική επικράτεια, όσο και πέραν αυτής. Ως Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, δεν έχουμε το δικαίωμα να απεμπολήσουμε τα απαράγραπτα ιστορικά και πολιτισμικά δίκαια του Ελληνικού Έθνους. Αν για τα αστικά, φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα, πρώτιστο μέλημα είναι να συντηρήσουν το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης, για τη Χρυσή Αυγή πρώτιστο καθήκον είναι να κρατηθεί αναμμένη η φλόγα του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου