Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Βουλευτής Χ.Α. Χρήστος Παππάς προς κυβέρνηση: Διώκετε τον πρώην Πρόξενο στην Κορυτσά Καμαρινό επειδή μίλησε για Βόρειο Ήπειρο

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς μίλησε στην Ολομέλεια για την τροπολογία της ντροπής που αθωώνει τους κλέφτες τραπεζίτες και κομματάρχες. Τόνισε ότι τα εκατομμύρια ευρώ που χαρίστηκαν από τράπεζες σε κόμματα, θα τα πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός και ούτε ένας από τους κλέφτες δεν θα πάει στη φυλακή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η βουλή μετατρέπεται ανοιχτά σε πλυντήριο της παρανομίας, των απατεώνων και των καταχραστών. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Ελλάδα διοικείται από κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικάντηδες.

από www.xryshaygh.com


Να σημειώσουμε ότι ο Σουλιώτης στην καταγωγή βουλευτής της Χρυσής Αυγής παίρνοντας το λόγο μετά τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη (ο οποίος αναφέρθηκε και στις συντάξεις των μελών της ελληνικής μειονότητας - την ξέχασε τη Βόρειο Ήπειρο ο άλλοτε πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου - ότι πρέπει να έχουν εικοσαετή παραμονή στην Ελλάδα), μίλησε και για τη δίωξη του πρώην Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου - Καμαρινό:
  
"...Για το θέμα της Βορείου Ηπείρου θα συμφωνήσω μαζί σας και με την κυβέρνηση ότι πρέπει να τηρηθούν οι προϋποθέσεις που έθεσε. Να έχουν εικοσαετή παραμονή στην Ελλάδα, νοουμένης όμως Ελλάδας και της Βορείου Ηπείρου, γιατί για μας Ελλάδα είναι και η Βόρειος Ήπειρος.
Στο Υπουργείο Εξωτερικών έχετε απαγορευμένο τον όρο "Βορειος Ήπειρος". Και διώκετε τον Έλληνα διπλωμάτη, τον Θοδωρή Καμαρινό, τον πρόξενο Κορυτσάς, διότι χρησιμοποίησε τον όρο "Βορειος Ήπειρος". Για κοιτάξτε το με τον κύριο Αβραμόπουλο..."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου