Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Να το εκλάβουμε ως πρωταπριλιάτικο αστείο;


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ                                                                      
ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ την ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ                                                                       
ΚΑΙ τη ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ                                      
                                                                                         Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα των Ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο καλεί τους νεοπρόσφυγες με καταγωγή από τον Πόντο, τους Βορειοηπειρώτες κι όλους τους Πολίτες της Αθήνας, να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Συντάγματος αύριο, Τρίτη, 2 Απριλίου 2013, τις ώρες 18:00 - 23:00.

Με τον τρόπο αυτό να υπογραμμίσουν με την παρουσία τους, την εύλογη και δίκαιη απαίτησή τους, από την Κυβέρνηση, να συζητηθεί στη Βουλή Τροπολογία που κατατέθηκε και αφορά στη συνέχιση της χορήγησης του πενιχρού οικονομικού βοηθήματος που παρέχει ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων ( Ο.Γ.Α.) προς τους ανασφάλιστους, υπερήλικες, Ομογενείς, που δεν έχουν κανέναν άλλο πόρο ζωής καθώς και για να εξακολουθήσει η δυνατότητα πρόσβασής τους στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.                    

Με άλλα λόγια, για να απαιτήσουν, για μια ακόμη φορά, την κατάργηση εκείνων των διατάξεων, του νόμου 4093| 2012, που εξαιρούν -άδικα και «γενοκτονικά»- τους Έλληνες που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν στην ιστορική τους Πατρίδα, από ένα προνοιακό μέτρο, που αφορά όλους τους ανασφάλιστους, υπερήλικες Έλληνες Πολίτες.

  
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ
                               ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ 


Το σχόλιο μας:
Το παραπάνω δελτίο τύπου το λάβαμε από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα Ομογενών (panepagona@gmail.com) στο δικό μας e-mail την Δευτέρα 1 Απριλίου και ώρα 9:34 το βράδυ. 
Δεδομένης και της ημέρας που εστάλη, πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά όταν μας καλεί σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας σε λιγότερο από 21 ώρες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου