Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μονόδρομος η ΑΛΛΑΓΗ στην εκπροσώπηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού

Γιαννη Παναγιωτουτου Γιάννη Παναγιώτου

Λένε ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι, όλοι συμφωνούμε στις διαπιστώσεις ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη τα διδάγματα από τη ζωή μας.
Εμείς στο Κόμμα των Ελλήνων δε θα δώσουμε τροφή ούτε στις ύβρεις ούτε στη λασπολογία της άλλης πλευράς, θα επιμείνουμε στην συμμαχία των Ελλήνων με βάση των άνθρωπο Βορειοηπειρώτη για το κοινό συμφέρον της προστασίας των δικαιωμάτων μας απέναντι στην υφαρπαγή της περιουσίας μας στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες για την προστασία των μειονοτήτων που έχει υπογράψει η Αλβανία.
Στης εκλογές του Ιουνίου που πρόκειται να γίνουν στην ιδιαίτερα πατρίδα μας είναι μονόδρομος πλέον, μία η επιλογή, ένα είναι το κόμμα μας, είναι το Κόμμα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών είναι το Κόμμα Ελλήνων της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ με νέους ανθρώπους νέα στελέχη άφθαρτα και μέσα από τα σπλάχνα των Βορειοηπειρωτών χωρίς πολιτικές θεωρίες, αλλά πατριώτες και αγωνιστές για τον τόπο τους, πέρα και μακρυά από συμφέροντα, με στόχο το καλό της πατρίδας μας.
Ήρθε ο καιρός να ανέβουμε όλοι πάνω στο άρμα του Κόμματος των Ελλήνων και να ακουστεί η φωνή μας καθαρά ξάστερα και ελληνικά, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, ένα καλύτερο αύριο βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, μόνο όλοι μαζί καταφέρνουμε περισσότερα, όλοι μαζί να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χώρισαν τόσα χρόνια, όλοι μαζί ξεκινήσαμε το μεγάλο ταξίδι για την μητέρα Ελλάδα, τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το μεγάλο ταξίδι για την αλλαγή στο τόπο μας .
Έχουμε πλέον τις γνώσεις, την εμπειρία την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε στο τόπο μας, έχουμε τη δύναμη και την συμπαράσταση όλων για ένα καλύτερο αύριο.
Το αύριο ανήκει σε εκείνους που το προετοιμάζουν, το Κόμμα των Ελλήνων αγκαλιάζει όλους εμάς που πιστεύουμε στην αλλαγή, πέρα από ιδεολογίες και πιστεύω αλλά με φρόνημα και ψυχή Ελληνική, με μοναδικό στόχο να ενώσει όλους τους Βορειοηπειρώτες.
Ήρθε η εποχή να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας, στον τόπο μας ενώνοντας όλοι τα χέρια μια γροθιά, πάρε τη θέση σου και εσύ στο άρμα πριν είναι αργά, ακολούθησε και εσύ το δρόμο της καρδιάς το δρόμο του αύριο, γιατί απλά μας ανήκει και το διεκδικούμε.

1 σχόλιο:

  1. AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΊ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ....ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΎΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΑΔ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΛΑΧΟΙ, ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή