Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑ ΒΗΜΑ: Τρεις επισημάνσεις προς τους ψηφοφόρους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Επισήμανση 1: Προς τους σοσιαλιστές ψηφοφόρους της Μειονότητας:
* Σοσιαλιστής ήταν ο βουλευτής Λιμόζ Ντιζντάρι, ο οποίος το 2005
αφού πήρε τις ψήφους σας πήγε στη Βουλή και η πρώτη δήλωση που βρήκε να κάνει ήταν να καταφερθεί ενάντια στις συντάξεις του ΟΓΑ.
* Οι σοσιαλιστές έφεραν προς ψήφιση το 2002 στη Βουλή νομοσχέδιο για την κατάργηση της ελληνικής εθνικότητας από τα πιστοποιητικά μας.
Στην αίθουσα παραβρίσκονταν και ο κ. Ντούλες, αλλά έκανε πως δεν «αντιλήφθηκε» τι γίνονταν.
* Οι σοσιαλιστές έστειλαν στο Συνταγματικό Δικαστήριο Αλβανίας τη Συμφωνία με την Ελλάδα για τα χωρικά ύδατα, με τη γνωστή συνέπεια να παραμένει άλυτο το θέμα, ενώ οι αλβανικοί εθνικιστικοί κύκλοι να καθυβρίζουν μέρα νύχτα την Ελλάδα και τον Ελληνισμό ως πανούργους και κλέφτες.
* Οι σοσιαλιστές ήταν και είναι που διατηρούν ζωντανή την άθλια ηγεσία της Μειονότητας. Όταν εμείς τους βγάζουμε από την πόρτα, αυτοί μας τους ξαναφέρνουν από το παράθυρο. Θυμηθείτε την περίπτωση Ντούσκου, την περίπτωση…
* Σοσιαλιστής είναι ο μεγαλόσχημος Κώτσιο Κοκδήμα, που δηλώνει απερίφραστα μπροστά στα μάτια σας ότι «Εμείς κάναμε συμφωνία με το Ντούλε, γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θέτει θέμα Βορείου Ηπείρου».
Επισήμανση 2: Προς όλους τους Βουρκάρηδες ψηφοφόρους, δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, κλπ.
* Γνωρίζετε ότι ο Αναστάσης Αγγελής είναι υποψήφιος με το Σοσιαλιστικό κόμμα στη Δρόπολη. Ξέρετε τι κυκλοφορεί στα καφενεία, στα σπίτια, στους δρόμους της Πάνω και της Κάτω Δρόπολης; «Ότι, καλός και άξιος είναι ο Αναστάσης, αλλά εμείς ως Δροπολίτες δεν μπορούμε να πέσουμε τόσο κάτω και να ψηφίσουμε Βουρκάρη.
*Εσείς, απαλλαγμένοι από τέτοιες τοπικιστικές νοοτροπίες, ψηφίσατε και μια και δυο και τρεις δροπολίτικα παιδιά, όπως λ.χ. τον κ. Ντούλε.
Αυτή τη φορά, όμως, το λέτε μεγαλοφώνως, ότι θα ψηφίσετε δικά σας παιδιά, βουρκάρικα.
Επισήμανση 3: Προς όλους τους ψηφοφόρους της Μειονότητας.
* Τι έγινε η περιβόητη απογραφή των Ελλήνων, που σχεδίασαν οι Ντούλε - Μπολάνοι και ανέλαβαν εργολαβικά οι ρεμπεσκέδες της Ομόνοιας;
Μήπως γνωρίζει περί της τύχης της κάποιος από τους διοργανωτές ή κάποιος από τους ξεγελασμένους της ιστορίας; Πάντως, όποιον τον κατατρώει η περιέργεια, ας μην ψάξει αλλού, ας πάει στο καλάθι των αχρήστων, εκεί που ρίχνει ο Ντούλες τη Μειονότητα σαν τσαλακωμένο χαρτί. Εκεί θα τη βρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου