Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τα ορφανά του Χότζα συνεχίζουν ασταμάτητα τη βοθρολογία κατά του Κόμματος των Ελλήνων

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου τα καθεστωτικά φιλο-κεαδικά ιστολόγια, όπως ήταν αναμενόμενο, ενέτειναν τη λασπολογία κατά του κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ.
Από τη στιγμή που δεν απολογούνται για την δωδεκαετία ανυπαρξίας του ηγέτη τους Βαγγέλη Ντούλε στο αλβανικό κοινοβούλιο και δεν καταθέτουν ούτε μία πρόταση για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, έχουν επιδοθεί σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο ειδικά κατά του προέδρου Χρήστου Κίτσιου. 

Τα σκήπτρα στην λασπολογία κρατά το ιστολόγιο deropoli.com, γνωστό για την χοτζικού τύπου προπαγάνδα που ασκεί και ως zeri i dropullit, που το διαχειρίζεται ηγετικό στέλεχος της κλίκας που καπηλεύεται και λυμαίνεται τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, ο οποίος τη δεκαετία του 1980 σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη να φωτογραφίζει ελληνικά στρατόπεδα, ενώ στη συνέχεια του ανατέθηκε από το αλβανικό κράτος να μεταφράζει στα ελληνικά για τα σχολεία της ΕΕΜ τα βιβλία γεωγραφίας όπου έγραφαν για "Αλβανία μέχρι την Πρέβεζα" ή στην ιστορία για "σφαγή των Τσάμηδων από τους Έλληνες" κλπ.

Αυτός λοιπόν ο σκοτεινός τύπος που έγινε και μεγαλοπαράγοντας της πολιτικής σκηνής της Ελληνικής Μειονότητας έχει το θράσος να καθυβρίζει κάθε έναν που δεν συμφωνεί μαζί του κομματικά. Στο στόχαστρο τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν έβαλε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΕΜΜ από εξαπολύοντας επιθέσεις με αγοραίο λεξιλόγιο από τη μία ενώ προχθές παρουσίασε ένα "βιογραφικό" που τον έβγαζε σχεδόν διοικητή των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών.
Είναι πολύ κομικοτραγικό να προσάπτει κάτι τέτοιο ένα πολιτικό υποκείμενο γέννημα - θρέμμα του χοτζικού καθεστώτος και απόλυτα έμπιστος του βαθέως αλβανικού κράτους.

Ιδού και η απάντηση του προέδρου του Κόμματος ΕΕΜΜ Χρήστου Κίτσιου: 
"Είναι προφανές ότι οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου από ανώνυμα ιστολόγια που πρόσκυνται στο ΚΕΑΔ, στοχεύουν σε μία γενική απαξίωση, από την οποία θα ωφεληθούν και τα αφεντικά τους. Φαίνεται πως στέρεψαν τα επιχειρήματα και η μόνη συνταγή που τους έμεινε είναι η τακτική του «διαίρει και βασίλευε». Τη στιγμή που εμείς προβάλουμε τα προβλήματα που έχει ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός, η άλλη πλευρά το μόνο που έχει να επίδειξη είναι οι ύβρεις και η συκοφαντίες εναντίων μας.
Δηλώνω με παρρησία πως, σε όποια κρατική ή ιδιωτική θέση και αν βρέθηκα μέχρι σήμερα, δεν σχετίστηκε ποτέ με την πολιτική ή κάτι άλλο αλλά με την επαγγελματική μου κατάρτιση και ζω αξιοπρεπώς με την οικογένεια μου στους Αγίους Σαράντα. Δεν μετέφρασα κανένα βιβλίο που να λέει «η Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα» όπως έκανε ο φερόμενος ως διαχειριστής της «Δερόπολης» και ταυτόχρονα στέλεχος του ΚΕΑΔ. Θα μπορούσα να πω πολλά για τον παρελθόντα και παρόντα βίο τους αλλά ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου θα πέσουν σε αυτό το επίπεδο. Ας κυληθούν μόνοι τους στη λάσπη που φτιάχνουν!
 Η καλύτερη απάντηση θα είναι αυτή στις 23 Ιουνίου όπου όλοι οι βορειοηπειρώτες θα επιλέξει το δικό τους κόμμα, το Κόμμα όλων των Ελλήνων!
Χρήστος Κίτσος"
Από την άλλη παράλληλα τα φιλοκεαδικά ιστολόγια, επικαλούνται και δημοσιεύματα γιαννιώτικου πρώην φιλο-πασοκικού και νυν φιλο-συριζαϊκού μπλογκ που καταφέρεται επίσης κατά του κ. Κίτσιου.
Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε:
Χρήστο Κίτσιο όσο περισσότερο σε βρίζουν και σε συκοφαντούν τα πολιτικά ορφανά του Ενβέρ Χότζα τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτάς για εμάς και τόσο περισσότερο θα σε στηρίζουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου