Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος επί Χότζα υποψήφιος βουλευτής του ΚΕΑΔ σήμερα στην Αυλώνα!


Όταν αποκαλούμε επανειλημμένα τα στελέχη του ΚΕΑΔ - τουλάχιστον στη συντριπτική τους πλειοψηφία - ως πολιτικά ορφανά του δικτάτορα Ενβέρ Χότζα, δεν το κάνουμε επειδή μας αρέσει να κατηγορούμε και να είμαστε επιθετικοί με το κόμμα του Βαγγέλη Ντούλε, αλλά γιατί αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Πολλά από τα στελέχη αυτά υπήρξαν έμπιστοι του κομμουνιστικού καθεστώτος με σημαντικές θέσεις αλλά και αποστολές στην υπηρεσία του θείου Ενβέρη και του "σοσιαλιστικού παραδείσου" του. Το εξίσου θλιβερό όμως είναι ότι ακόμα και νεότεροι σε ηλικία οπαδοί του Ντούλε δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως από θέμα νοοτροπίας, τακτικής και προπαγάνδας από τους προπαγανδιστές του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας, αφού ακολουθούν τις ίδιες μεθόδους: εκφοβισμούς, απομόνωση και κατασυκοφάντηση για όποιον δεν συμβαδίζει με τις προσταγές του μεγάλου συντρόφου.
Βέβαια η διαφορά του ΚΕΑ από το ΚΕΑΔ εξελίχθηκε στο να είναι ένα Δ στο τέλος.

Η σημερινή πραγματικότητα όμως έρχεται να μας επιβεβαιώσει πανηγυρικά και με το παραπάνω. Ενώ το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ έχει για υποψήφιους βουλευτές άτομα νέα τόσο στην πολιτική όσο και στην ηλικία, φέρνοντας μία νέα πνοή στην πολιτική εκπροσώπηση του τόπου, το ΚΕΑΔ-Ομόνοια των "αποκλειστικών αντιπροσώπων" της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας δεν είχε κανέναν απολύτως ενδοιασμό, να τοποθετήσει στην λίστα υποψηφίων του στην Περιφέρεια Αυλώνας τον γνωστό και μη εξαιρετέο Ηλία Καλαντζή από το Βαγγαλιάτι Αγίων Σαράντα.  

Ο Ηλίας Καλαντζής, έκτος κατά σειρά υποψήφιος του ΚΕΑΔ στην Αυλώνα, ο οποίος και πλησιάζει τα 70 χρόνια ζωής, υπήρξε στη δεκαετία του 1980 πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Λιβαδειάς ενώ από το 1985 έως το 1990 κατείχε την (άκρως τιμητική για την εποχή) θέση του Γραμματέα της Κομματικής Επιτροπής Αργυροκάστρου του ΚΕΑ. 
Ο κ. Καλαντζής μάλιστα είχε ως αρμοδιότητα τα θέματα αγροτικής ανάπτυξης και μειονοτήτων, ενώ ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού προκάλεσε τα χειρότερα δυνατά αποτελέσματα για την γεωργική παραγωγή στην περιοχή της Λιβαδειάς.
Χαρακτηριστικό των ημερών αυτών της προεκλογικής περιόδου, που το πρώην χοτζικό στέλεχος και νυν κεαδικός υποψήφιος Καλαντζής γυρίζει στα χωριά, τον υποδέχονται με ειρωνεία και περιπαικτική διάθεση λέγοντας του "Τι ήρθες να κάνεις εδώ Ηλία; Σχεδιάζεις να ξανανοίξεις τους συνεταιρισμούς;"

Το χειρότερο όμως και πιο λυπηρό είναι η συμπεριφορά του προς τα νέα παιδιά που επέστρεψαν για να μείνουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, πολλά από τα οποία έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα. Ο αμετανόητος κουμουνιστής Καλαντζής λοιπόν καθημερινά συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο στους νέους λέγοντας συχνά πυκνά "Ήρθαν τα ρεμάλια για να μας πάρουν τις δουλειές;"


Αυτή είναι η πολιτική ανατροφή των συντριπτικά περισσότερων στελεχών του ΚΕΑΔ και αυτή είναι η γενική νοοτροπία του κόμματος.
Έτσι τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ έχουν κάθε δικαίωμα να τους πουν:
"Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!"


Παρακολουθείστε το βίντεο

ΕΕΜΜ-MEGA: Ο άνεμος της αλλαγής για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου