Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Επιβεβαίωση δηλώσεων Χρ. Κίτσιου για τις συντάξεις ΟΓΑ από τον Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη και τον Κ. Μαρκόπουλο - βίντεο

Στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ –ΜΕGΑ στην Αθήνα, στις 13 Ιουνίου, παρευρέθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. 

Στην χαιρετιστήρια του ομιλία, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της διακοπής των συντάξεων του ΟΓΑ στους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες. 
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το κράτος κατόπιν εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά επεξεργάζεται μια πρόταση. Σύντομα αυτήν την πρόταση θα την έχετε στα χέρια σας». 

Η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει περίτρανα τον πρόεδρο του ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ, τον οποίο κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν πως εκμεταλλεύεται την πικρία και την αγανάκτηση των ηλικιωμένων Βορειοηπειρωτών για τις συντάξεις ΟΓΑ. 
Ο κ. Κίτσιος δεν υποσχέθηκε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που ο ίδιος ο Α. Σαμαράς μέσω των εκπροσώπων του δήλωσε. 

Την παραπάνω πρόθεση επιβεβαίωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Μαρκόπουλος που παρευρέθηκε στην συγκέντρωση. Ο ίδιος ανέφερε : «Πράγματι η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σχέδιο για να διορθώσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτά που άδικα συμπαρέσυρε η κρίση της Ελλάδος και λάβωσε και σας. Είναι αλήθεια ότι αυτό ετοιμάζει.» 

Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο με τις ομιλίες των βουλευτών που δικαιώνουν περίτρανα τον Πρόεδρο του ΕΕΜΜ-MEGA Χρήστο Κίτσιο και επιστρέφουν τη λάσπη σε όσους καλοθελητές την εκτόξευσαν εναντίον του.

:

Ομιλία ανεξάρτητου βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου στην προεκλογική συγκέντρωση του ΕΕΜΜ-MEGA στην Αθήνα (13-6-2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου