Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Μήνυμα "ενότητας" - με ξύλο και τραμπουκισμούς - έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΕΑΔ στην Αθήνα

Την περασμένη Κυριακή 09/06/13 στην αίθουσα της φύλα προσκείμενης ηγεσίας της Πανηπειρωτικής, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος των μειονοτήτων της Αλβανίας ΚΕΑΔ. 


Τα φιλοντουλικά blogs αρκέστηκαν στην αναφορά μόνο της κατάμεστης αίθουσας των 100 ατόμων και στην «μεγάλη συμμετοχή». Κανείς δεν ανέφερε πως ένας συμπατριώτης μας από το Βούρκο - εκλογική περιφέρεια του προέδρου του ΚΕΑΔ - που τόλμησε να εκφράσει διαφορετική άποψη και να απευθυνθεί στον ένα και μοναδικό αρχηγό λέγοντάς του «Που είσασταν 4 χρόνια κ. Ντούλε; τι κάνατε όσο είστε βουλευτής για τον τόπο;» γρονθοκοπήθηκε.

Μόλις ο άνθρωπος ζήτησε το λόγο δεν του επέτρεψαν να μιλήσει - αν και ν
ωρίτερα όμως έδωσαν τον λόγο σε κάποιον άλλο που έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου του ΚΕΑΔ - λέγοντας του πως αν θέλει να κάνει γραπτή την ερώτηση και θα την εξέταζαν αν άξιζε απάντησης. Τότε αυτός σηκώθηκε όρθιος και απευθύνθηκε στον Ντούλε υψώνοντας τη φωνή του. 

Σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίστηκαν οι «φουσκωτοί» προστάτες της εκδήλωσης και άρχισαν να τον τραβούν έξω απ’ την αίθουσα. Αυτός αντιστάθηκε και εκεί ήταν που άρχισαν να τον χτυπούν. 
Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και το πλουραλισμό απόψεων στη σοσιαλιστική συμμαχία του ΚΕΑΔ. Εάν με αυτό τον τρόπο, με απειλές και ξύλο θεωρούν πως οι Βορειοηπειρώτες θα τους ψηφίσουν είναι γελασμένοι. 


Οι εποχές αλλάξανε κύριοι και πλέον ζούμε σε περίοδο δημοκρατίας, ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει. Τέλος στη δικτατορία του Ντούλε! 
Η ψήφος είναι υπόθεση προσωπική και δεν μπορεί να ελέγχεται από κανέναν «νταβατζή».
Τα συμπεράσματα δικά σας .


Ρομαντικός Πατριώτης


ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΝΤΟΥΛΕ

Η Αδελφότητα Παλασσινών Χειμάρρας '' Ο Άγιος Δημήτριος'' σας ενημερώνει ότι ανταποκρίθηκε στο αίτημα σας για την συμμετοχή του στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΕΑΔ στην Αθήνα την Κυριακή 09/06/2013 και ώρα 11.00 π.μ.. 


Οργανωμένοι με τα μέλη της Αδελφότητας πλησιάσαμε την είσοδο της αίθουσας και όταν πήγαμε να μπούμε μέσα μας απέτρεψε ο πρώην πρόεδρος της ένωσης Χειμαρριωτών Αλφρέντ Μπελέρη λέγοντάς μας χαρακτηριστικά : ''Τι θέλετε εσείς εδώ ; '' και '' Έξω βρε από εδώ ''. Αναρωτιόμαστε ποιος έβαλε αυτόν τον '' μπράβο'' στην είσοδο της αίθουσας να μας αποτρέψει και να μας μιλήσει με αυτό τον τρόπο.

Κύριε Ντούλε, με τέτοιες συμπεριφορές δεν διασφαλίζεται η ενότητα, η δυναμική εκπροσώπηση, ούτε μια ψήφος χαμένη όπως και εσείς διατυπώνετε στο λόγο σας.
Η Αδελφότητα ήταν η μοναδική που ήρθε από την Αθήνα με 15 μέλη στο τελευταίο συνέδριο του ΚΕΑΔ στα Τίρανα. Πάντα ήμαστε ενεργοί στα προβλήματα που μαστίζουν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
Τέτοιες ομάδες του τύπου Μπελέρη, φίλοι και κολλητοί του προέδρου της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνου, όχι μόνο δεν ενώνουν τον Ελληνισμό αυτό αλλά τον διχάζουν.


Δεν είναι του παρόντος για τέτοιες διαμαρτυρίες, λόγω της προεκλογικής περιόδου αλλά όσον καιρό θα κρατάτε δίπλα σας τον πρόεδρο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο να το ξέρετε πως μόνο φθορές θα υποστείτε και αυτό θα είναι οδυνηρό για το μέλλον μας.
Η παρουσία του όπως ξέρετε και εσείς πολύ καλά δεν αφήνει πολλούς να πλησιάσουν το ΚΕΑΔ. Είστε ένας άνθρωπος με μόρφωση, συμπαθητικός και με πολιτική οξυδέρκεια αλλά αυτό που δεν σας αρμόζει είναι το να κάθεστε δίπλα με έναν οδηγό τρακτέρ και ταυτόχρονα να υπογράφετε για την υποψηφιότητά του ως εκπροσώπου του ελληνισμού στο αλβανικό κοινοβούλιο.
Μήπως έχουμε έλλειψη της ''ιντελιγκένσιας'' ; 


Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου