Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σφαγή με τις ψήφους του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ

Οι "μηχανισμοί" δεν ήθελαν το ΕΕΜΜ - MEGA δυνατό από τις εκλογές


Τελικά επαληθεύτηκε αυτό που λέγανε για την Αλβανία ότι η μέτρηση της ψήφου είναι σημαντικότερη από την ψήφιση και αποφασιστική για το εκλογικό αποτέλεσμα. Συνεπώς, για το άπειρο και "αδιαβόλευτο" Κόμμα ΕΕΜΜ- MEGA που κατέβαινε για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές τα προβλήματα στη χώρα άρχισαν αφού έκλεισαν οι κάλπες  στις 19.00.  Η διαδικασία μέτρησης και επικύρωσης αποτελεσμάτων ήταν καταστροφική για το Κόμμα των Ελλήνων. "Σφαγή" έγινε με τις ψήφους του Κόμματος  ΕΕΜΜ - MEGA σε πολλά εκλογικά κέντρα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ. Κίτσιου "στο Κόμμα δεν επετράπη να έχει αντιπροσώπους στην καταμέτρηση κι έτσι τα μεγάλα Κόμματα σφαγίασαν το Κόμμα των Ελλήνων".


 Στο Δήμο Αγίων Σαράντα όπου το Κόμμα λόγω και των δύο πρώτων στη λίστα υποψηφίων του που μένουν στην πόλη (Χρήστος Κίτσιος, Νίκος Κούρης) περίμενε να λάβει γύρω στους 1.000 ψήφους πήρε μόνο 263.
Το ίδιο συνέβηκε και στο χωριό Φράστανη της Κάτω Δρόπολης όπου οι ψήφοι των ψηφοφόρων του Κόμματος δεν βρέθηκαν και το Κόμμα φαίνεται να μην πήρε καμία ψήφο.
Οι ψήφοι που πήρε το Κόμμα σε δύο εκλογικά κέντρα της Επαρχίας Λιβαδειάς ακυρώθηκαν, για χίλιους δύο λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με το ΕΕΜΜ - MEGA. 
Επίσης δια μαγείας, οι ψήφοι που πήρε στο χωριό καταγωγής του στο Κηπαρό ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Γκούμας εξαφανίστηκαν.


Στην επαρχία Δίβρης οι κάτοικοι των χωριών, άλλα αποτελέσματα περίμεναν και άλλα είδαν.
Έτσι στο χωριό Δίβρη κι ενώ το Κόμμα των Ελλήνων  σε σύνολο 408 ψήφων βγήκε πρώτο με 151 ψήφους, το ΣΚ 130 και το ΚΕΑΔ 97, τους 87 ψήφους του ΕΕΜΜ - MEGA τους εξαφάνισαν και τους εμφανίζουν σε ένα αλβανικό άγνωστο Κόμμα ονόματι Partia e te Drejtave te Mohuara. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

Στο εκλογικό κέντρο 4695 σε σύνολο 230 ψήφων  

55 ΚΕΑΔ 
65 ΣΚ
00 ΕΕΜΜ - MEGA
87  Partia e te Drejtave te Mohuara       

 Στο άλλο εκλογικό κέντρο 4695-1 σε σύνολο 178 ψήφων  

42 ΚΕΑΔ 
45 ΣΚ
64 ΕΕΜΜ - MEGA

Με όλα αυτά που συνέβησαν στην καταμέτρηση και στην επικύρωση των ψήφων και που εμφανίζουν το Κόμμα των Ελλήνων να μην παίρνει τις ψήφους που περίμενε, πρέπει η ηγεσία του ΕΕΜΜ - MEGA να αντιδράσει δυναμικά και να ζητήσει να μετρηθούν ξανά οι ψήφοι ώστε να επικυρωθεί ο σωστός αριθμός ψήφων που έλαβε το Κόμμα των Ελλήνων.



από Τα Νέα Βορείου Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου