Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πρόεδρος της Ομόνοιας εναντίον της... Ομόνοιας!


Ο Ανδρέας Μάρτος συνοδεύει τον ανθέλληνα
υποψήφιο του ΣΚ στην Αυλώνα, Κ. Κοκδήμα
στο ελληνικό χωριό Καραχάτζι της Φοινίκης



«Από τη στιγμή που σου παραχώρησα μια θέση στη λίστα των υποψηφίων από το ΜΕΓΑΛΟ κόμμα, το σοσιαλιστικό, είσαι υποχρεωμένος να κατέβεις στα χωριά, στην μειονότητα και να τους πείσεις να ψηφίσουν το σοσιαλιστικό κόμμα. Έτσι θ’ αποσπάσουμε πιο πολλούς ψήφους και θ’ αναδειχτείς και εσύ βουλευτής στο αλβανικό Κοινοβούλιο». 
Αυτά είπε ο πρόεδρος του ΣΚ και ο μαχόμενος για τη θέση του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα, στον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παραρτήματος Τιράνων και τέως Γενικό Αντιπρόεδρο της Ομόνοιας, Ανδρέα Μάρτο.

Και κατεβαίνει ο Ανδρέας, κάποτε δίπλα στον (από δω και πέρα) πρόεδρο του Έντι, τον ονειροπόλο της Μεγάλης Αλβανίας και της εξέτασης (μόλις γίνει πρωθυπουργός) του τσάμικου μνημονίου για τις αδικίες και την γενοκτονία που τους έγινε εκ μέρους της Ελλάδος.
Κάποτε συνοδεύει τον αντίχριστο, ανθέλληνα, αντιχιμαριώτη Κώτσιο Κοκδήμα και του κάνει - μαζί με την φρεσκάδα - και ίσο στα λεγόμενά του (όταν εντάσσεσαι σ’ ένα κόμμα είσαι υποχρεωμένος να υπακούσεις στο πρόγραμμά του).

Κάποτε κατεβαίνει μόνος του (σίγουρα έχοντας μαζί του τους τυφλούς οπαδούς του) και δρασκελεί όλα τα χωριά των Αγ. Σαράντα και Δελβίνου.
Αυτό που  έχει σημασία είναι το γεγονός  το τι λέει ο Ανδρέας; Πώς δικαιολογεί την αντιπαλότητά του με την Ομόνοια- ΚΕΑΔ;  
«Πρέπει να φύγει ο Μπερίσα όσο πιο γρήγορα κι αυτό θα το κάνει η Σοσιαλιστική Αναγέννηση, γι’ αυτό γνωρίζοντας ότι κι εσείς είστε αριστεροί, να ψηφίσετε σοσιαλιστικό κόμμα, έτσι θα βοηθήσετε κι εμένα ν’ αναδειχτώ βουλευτής και τότε θα με δείτε τι θα κάνω για σας…», είπε στους ψηφοφόρους στην Κρανιά.

Εντάξει, ρε Ανδρέα, αλλά αυτοί οι ψήφοι που θα πηγαίνουν προς το σοσιαλιστικό κόμμα, για ν’ αναδειχτείς κι εσύ, από πού θα κοπούν; Δεν θα είναι σε βάρος του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που εσύ ως πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τιράνων, πρέπει να έχεις στην άκρη τη γλώσσας σου τις λέξεις: «Να ψηφίσουμε Ομόνοια και μόνον Ομόνοια;». 
Καλά οι άλλοι, οι προδότες, λένε το νέο ελληνικό κόμμα, το ΜΕΓΚΑ, εσύ που είσαι  με κοτζάμ γράδα στην οργάνωση της Ομόνοιας πώς το δικαιολογείς;

Αλλά, στο τέλος της γραφής, δεν φταις εσύ. Φταίει το Γενικό Συμβούλιο, που έπρεπε αμέσως να σου τραβήξει το χρίσμα του προέδρου, να καθίσεις ως απλό μέλος και μετά να πήγαινες να κουρευτείς με όποιο κόμμα θέλεις. Αλλά πιο Συμβούλιο; Το Συμβούλιο έχει άρωμα αριστερό και δεν μπορεί να θίξει τον αριστερό παράδεισο. Αν θα ήταν κάποιος που να πολιτεύονταν  στην δεξιά θα είχε πάρει τη φόλα αμέσως.
Οι ψηφοφόροι, πως κάθονται και σε ακούν; Εκτός από τους αριστερούς, δεν υπάρχουν ομονίτες;
Ας ξυπνήσουμε και καμιά φορά και να δούμε  τα πράγματα με το όνομά τους!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου