Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στο ΚΕΑΔ τραγουδάνε: Δεν μπορώ μανούλα μ' δεν μπορώ, φέρε μου τον Κούρη τον γιατρό!

Έχουν λαλήσει για τα καλά στο προπαγανδιστικό επιτελείο του ΚΕΑΔ-Διχόνοια!!!

Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που γράφτηκαν χθες στο zeri i dropullit για τον υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος των Ελλήνων στην Περιφέρεια Αυλώνας κ. Νίκο Κούρη. 
Όμως ο πολύ αγαπητός γιατρός, που σίγουρα τον έχουν ανάγκη (με την επιστημονική του ιδιότητα) αυτές τις μέρες εκεί στο νεο-χοτζικό κόμμα, τους έδωσε άμεση και αποστομωτική απάντηση.



Προφανώς τον αναζητούσαν στην φωτογραφία γιατί τον έχουν ανάγκη οι άνθρωποι ως γιατρό με αυτά που ζουν τις τελευταίες μέρες!

Από την πλευρά μας τους αφιερώνουμε μία διασκευή ενός πολύ αγαπητού ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού:

Δεν μπορώ μανούλα μ' δεν μπορώ
φέρε μου τον Κούρη τον γιατρό
α συρε να φέρεις τον γιατρό
γιατί χάνω ψήφους και πονώ


Και ένα αφιέρωμα για τον αξιόλογο άνθρωπο και επιστήμονα Νίκο Κούρη



ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΑ,ΧΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ
Ο Νίκος Κούρης, γιατρός πνευμονολόγος, υποδιευθυντής σήμερα του Νοσοκομείου Αγίων Σαράντα, είναι από τα στελέχη του Κόμματος των Ελλήνων που κοσμούν την ελληνική κοινότητα των Αγίων Σαράντα. Η εξαιρετική επιστημονική του κατάρτιση και ο τρόπος που ασκεί το λειτούργημα του γιατρού, τον έκαναν αγαπητό όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και στους Αλβανούς της ευρύτερης περιοχής.
Κατάγεται από το χωριό Δίβρη, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Τιράνων με άριστα και, παρόλο που είχε προτάσεις για να παραμείνει ιατρός στην πανεπιστημιακή κλινική, προτίμησε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα γιατί όπως μας λέει είχε και έχει ένα ιδιαίτερο
δέσιμο με τον τόπο του. Είναι σύμβουλος του ΜΕΓΑ στο Δήμο Αγίων Σαράντα και είναι από τους πρώτους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος των Ελλήνων στην περιφέρεια Αυλώνας, από την παρουσία του οποίου διευκολύνεται και η νίκη του φορέα.
megavima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου