Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ: Η εθνική πολιτική δεν μπορεί να γίνει με ψέματα και συκοφαντίες

379Μην μπορώντας να χωνέψουν το γεγονός ότι ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός γύρισε την πλάτη σε αυτούς που τόσο χρόνια κάθονταν στο σβέρκο του πουλώντας «πατριωτισμό», οι «ηγέτες» του ΚΕΑΔ, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία, εξαπολύουν ύβρεις και συκοφαντίες κατά του Κόμματος των Ελλήνων.Εμείς δεν διαθέτουμε ούτε χρηματοδότηση από τον αλβανικό προϋπολογισμό ούτε άλλους μηχανισμούς της κεντρικής και τοπικής εξουσίας που διαθέτει το κόμμα του κ. Ντούλε. Αυτό μάλλον που τους ενοχλεί πιο πολύ και εξαπολύουν καθημερινά ύβρεις και συκοφαντίες, είναι η καθαρότητα και η ειλικρίνεια του λόγου μας.
Παρόλο που από το κυβερνών κόμμα μας προτάθηκαν θέσεις εργασίας που πρόεκυψαν μετά την αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό του κόμματος LSI, εμείς αρνηθήκαμε να συμμετέχουμε σε αυτό το παζάρι γιατί σκοπός του κόμματος μας δεν είναι να δημιουργήσει τη δική του πολιτική πελατεία όπως πράττει τα τελευταία χρόνια ο κ. Ντούλε αλλά να δημιουργήσει ένα άλλο στάτους για όλους τους έλληνες στην Αλβανία ανεξάρτητα από την κομματική ή ιδεολογική τους ταυτότητα.
 
Καταγγέλλουμε δημόσια τους εκβιασμούς μερικών επάρχων προς τους υπαλλήλους τους για να κάνουν εκλογικό αγώνα για το ΚΕΑΔ εγκαταλείποντας τις θέσεις εργασίας τους. Ελπίζουμε πως έστω και τώρα, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλογιστούν πως ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν τους πολίτες της επαρχίας τους και όχι καθεστωτικές αυθεντίες που έρχονται στα χώρο μας κάθε τέσσερα χρόνια για να πάρουν την ψήφο τους.
Με την υπόσχεση ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε, ζητούμε την ψήφο όλων των συμπατριωτών μας για να αποκτήσει επιτέλους βήμα ο ελληνισμός!
 
Ψηφίστε τον αριθμό 46 για να έχει προοπτική το μέλλον του Ελληνισμού!
 
Από το εκλογικό επιτελείο του ΕΕΜΜ-MEGA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου