Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ντούλες στον ΑΡΤ FM: Θα βγάλουμε βουλευτές με τις ψήφους των τσάμηδων και λιάμπηδων σοσιαλιστών

Τα κουάντρα του ΚΕΑΔ προτιμούν χίλιες φορές τους τσάμηδες στην αλβανική βουλή παρά "άλλους" Έλληνες που δεν προσκυνάνε τον ισόβιο ηγέτη τους.

Πολλά και τετριμμένα είπε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ στη συνέντευξη που έδωσε  την Τετάρτη 13 Ιουνίου στην εκπομή Βόρειος Ήπειρος.gr στον ΑΡΤ FM των Αθηνάς Κρεμμύδα, Αλέξανδρου Κορακίδη και Παναγιώτη Καράμπελα.
Τετριμμένα τα χαρακτηρίζουμε όχι επειδή διαφωνούμε με όσα είπε για τις διεκδικήσεις επί ιδιοκτησίας ή την διατήρηση πολιτιστικής κληρονομιάς, ίσα ίσα που συμφωνούμε απόλυτα, αλλά γιατί επειδή στα 12 χρόνια που είναι βουλευτής, εκ των οποίων τα περισσότερα το κόμμα του συμμετείχε στα κυβερνητικά σχήματα, που όχι μόνο δεν επέφερε κάτι ουσιαστικό αλλά η κατάσταση πήγε από το κακό στο χειρότερο.


Στην ερώτηση αν το ΚΕΑΔ προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αφαίρεση του όρου "εθνικότητα" από τα πιστοποιητικά των ληξιαρχείων, όπως είχε εξαγγείλει σε συνέντευξη τύπου στις 8 Δεκεμβρίου 2011, ο κ. Ντούλες απάντησε ότι αυτό δεν έγινε και δεν μπορεί να γίνει επειδή σύμφωνα με το νόμο πήγε πρώτα την υπόθεση στο Συνταγματικό Δικαστήριο το οποίο και την απέρριψε επειδή το κόμμα δεν είχε αυτό το δικαίωμα.
"Δεν μπορεί να πάει το θέμα διεθνώς αν δεν έχει τελεσιδικήσει πρώτα επί της ουσίας από την αλβανική δικαιοσύνη" είπε ο κ. Ντούλε. 
Να τελεσιδικήσει όμως πια είναι αδύνατο με αυτά τα δεδομένα λέμε εμείς. Άρα "πετάμε το πυροτέχνημα μας και κάνουμε το χρέος μας" είναι σαν να μας λέει ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και έτσι κάθεται, όπως πάντα, με τα χέρια σταυρωμένα κανονικά και με τον νόμο.

Από κει και πέρα ο Βαγγέλης Ντούλες εξήγησε τις συναλλαγές με το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Σχετικά με την παραίτηση του κ. Γιάννη Γιάννη από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή είπε ότι το προτεινόμενο από το ΚΕΑΔ μέλος δεν λειτουργούσε πολιτικά από τη στιγμή που μπήκε στην ΚΕΕ και παραιτήθηκε λόγω της κρίσης που ξέσπασε στο εσωτερικό της.
Κάτι περίεργες συμπτώσεις! Τον έπιασε κρίση συνείδησης τον κ. Γιάννη δηλαδή...

Τη μεγαλύτερη σημασία όμως είχε η απάντηση του Ντούλε σχετικά με την υποψηφιότητα του προέδρου της Ομόνοιας Τιράνων Ανδρέα Μάρτου με το Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Περιφέρεια Αυλώνας.
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Αθηνάς Κρεμμύδα για το πως επιτράπηκε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που το καταστατικό της Ομόνοιας αναγνωρίζει μόνο το ΚΕΑΔ ως πολιτική και κομματική προέκταση ο Ντούλε απάντησε ως εξής:
"Το ΣΚ ευνοείται από τις ψήφους του ΚΕΑΔ στην υπόλοιπη επικράτεια όπου δεν μπορεί να βγάλει βουλευτή. Έτσι σαν αντάλλαγμα το ΣΚ έδωσε μία εκλόγιμη θέση σε μέλος του ΚΕΑΔ στην Περιφέρεια Αυλώνας. Η υποψηφιότητα αυτή είναι τεχνητής φύσεως. Από τις 24 Ιουνίου ο Ανδρέας Μάρτος θα είναι βουλευτής του ΚΕΑΔ".

Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα:
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;;
ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ;;;;;;;


Το ΣΚ βασικά καρπώνεται τις ψήφους κι άλλων 35 κομμάτων που συμμετέχουν στη συμμαχία του και μάλλον δεν περιμένει τις 300 του ΚΕΑΔ για να βγάλει βουλευτή στη Ντίμπρα.
Υποτίθεται ότι το ΚΕΑΔ ως κόμμα των "αποκλειστικών αντιπροσώπων" έπρεπε στις Περιφέρειες Αυλώνας, Αργυροκάστρου και Κορυτσάς να βασίζεται στις ψήφους των Ελλήνων και να μην έχει ανάγκη από ξένη βοήθεια...

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου βλέπαμε τον Ανδρέα Μάρτο να συμμετέχει σε όλες τις συγκεντρώσεις του Σοσιαλιστικού Κόμματος και να γυρίζει μαζί με τον ανθέλληνα Κοκδήμα σε χωριά όπως το τσάμικο Σιγιάνι (Άη Γιάννης) κι αλλού. 
Ο κ. Μάρτος δηλαδή ζητάει τις ψήφους των ανθελλήνων Λιάμπηδων και Τσάμηδων για να βγει βουλευτής και να εμφανίζεται μετά ως εκπρόσωπος του Ελληνισμού με το ΚΕΑΔ!!!
(αυτό αποδεικνύεται και από την φωτογραφία που παρατέθηκε, όπου ο Α. Μάρτος είναι με τον Έντι Ράμα στο βήμα ανάμεσα σε ασπροσκούφηδες)

ΚΑΛΑ, ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ;;;;

Από την άλλη βλέπουμε τον ίδιο τον Ντούλε αλλά και τους διαφωτιστές του να διαδίδουν στις συγκεντρώσεις τους ότι "οι ψήφοι του ΜΕΓΚΑ πάνε στους τσάμηδες (PDIU)!"
ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ! ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ!
Δεν υπάρχει κάποιος εκεί να τους θυμίζει τους δικούς του συμμάχους, όπως την Λαϊκή Συμμαχία των τσάμηδων, τα πρώην στελέχη του Σπαχίου που αποχώρησαν από την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία και εντάχθηκαν στο ΣΚ και το Κόμμα Αλβανικής Εθνικής Ενότητας του ηγέτη του "αλβανικού εθνικοαπελευθερωτικού στρατού" Ινταγέτ Μπεκίρι;
Όμως προπαγάνδα δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς οι συνεχιστές του Χότζα παρά μόνο με συκοφαντίες.
Το οικοδόμημα του ενβερο-κεαδισμού διατηρείται μόνο με μπόλικη λάσπη.
Κι' αυτό που δείχνουν τα κουάντρα του ΚΕΑ-Δ είναι ότι προτιμούν χίλιες φορές τους τσάμηδες στην αλβανική βουλή παρά "άλλους" Έλληνες που δεν προσκυνάνε τον ισόβιο ηγέτη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου